Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bezii Karori SC Mohit
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Nadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadir geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Na`im de bal onder controle te krijgen. Nadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadim geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Keren is nu in balbezit. Nadir rent richting de bal. Nadir passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Abdelfattah de bal. Abdelfattah draait met de bal, schiet en ... Rashad bokst de bal weg.

29e minuut.
Shadi Fahmi kopt de bal weg. Na`im rent richting de bal. Na`im probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nisawi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nisawi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Karori - SC Mohit 0:1

34e minuut.
Nadim met een snelle inworp. Ettayamar probeert naar een medespeler te passen. Ettayeb rent richting de bal. Abdelfattah is nu in balbezit. Abdelfattah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bezii Karori - SC Mohit 1:1

35e minuut.
Ibn-Latif geeft een lange en hoge pass. Inworp. Atif met de inworp. Mas`ud is nu in balbezit. Mas`ud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ibn-Latif is nu in balbezit. Atif rent richting de bal. Atif speelt de bal door. Nisawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezii Karori 40%, SC Mohit 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bezii Karori - SC Mohit 1:1

47e minuut.
Nisawi onderschept slim de pass. Mas`ud is nu in balbezit. Mas`ud met een sublieme pass. Nisawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi haalt uit met een fantastische trap. Abdelfattah bokst de bal weg.

51e minuut.
Nadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadir passt de bal in één keer door. Ibn-Latif rent richting de bal. Nisawi verovert de bal door een tackle van achteren. Nisawi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Shadi Fahmi is nu in balbezit. Shadi Fahmi passt de bal met de wreef. Hashim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi verovert de bal door een tackle van achteren. Nisawi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Shadi Fahmi geeft een lange en hoge pass. Ettayeb is nu in balbezit. Ettayeb passt de bal zonder na te denken. Abdelfattah rent richting de bal. Abdelfattah schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Ettayamar onderschept slim de pass. Ettayamar speelt de bal door. Mas`ud speelt de bal door. Nisawi rent richting de bal. Nisawi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezii Karori 56%, SC Mohit 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bezii Karori - SC Mohit 1:1