Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racil Jamal Tayyib Amira
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Rifa rent richting de bal. Munir is nu in balbezit. Rifa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Munir roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Munir kan niet meer verder spelen. Kalabane komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Baha onderschept slim de pass. Baha geeft de bal voor. Haj-Saleh bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj-Saleh geeft een lange en hoge pass. Nafti springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Lounes heeft problemen om de bal te vangen. Lounes geeft de bal voor. Rouzijak is nu in balbezit. Baha verovert de bal door een tackle van achteren. Baha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racil Jamal - Tayyib Amira 1:0

15e minuut.
Benhalima onderschept slim de pass. Benhalima passt de bal in één keer door. Nafti is nu in balbezit. Nafti haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rafiq de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racil Jamal - Tayyib Amira 2:0

30e minuut.
Klungelig pakt Rafiq de bal. Nafti bereikt de bal nog maar net als eerste. Nafti passt de bal zonder na te denken. Baha is nu in balbezit. Baha haalt uit met een fantastische trap. Fahd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Rifa rent richting de bal. Rifa probeert naar een medespeler te passen. Ra`d rent richting de bal. Ra`d schiet op doel. Ishaq probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Racil Jamal - Tayyib Amira 2:1

44e minuut.
Ra`d heeft problemen om de bal te vangen. Ra`d met een sublieme pass. Abd-al-Razzaq probeert naar een medespeler te passen. Nafti is nu in balbezit. Nafti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racil Jamal 25%, Tayyib Amira 75%.
Racil Jamal - Tayyib Amira 2:1

51e minuut.
Lounes geeft een lange en hoge pass. Haj-Saleh bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj-Saleh geeft de bal voor. Nafti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racil Jamal - Tayyib Amira 3:1

58e minuut.
Kalabane geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ibrezieni met de inworp. Rifa is nu in balbezit. Rifa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Nefteziri trapt de bal weg van het doel. Baha rent richting de bal. Baha passt de bal zonder na te denken. Nafti bereikt de bal nog maar net als eerste. Nafti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Hakala kopt de bal weg. Daar is Kalabane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rifa met een sublieme pass. Ra`d is nu in balbezit. Ra`d draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racil Jamal 46%, Tayyib Amira 54%.
Racil Jamal - Tayyib Amira 3:1