Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Latif Khuffals Jadiid Samak
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Al Nasshar rent richting de bal. Diya verovert de bal door een tackle van achteren. Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasin rent richting de bal. Yasin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Diya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fihr bereikt de bal nog maar net als eerste. Fihr passt de bal zonder na te denken. Hasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasan haalt uit met een fantastische trap. Faruq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Anwar met de inworp. Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Al Nasshar ... Strafschop! Al Nasshar is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Habib raakt geblesseerd tijdens het duel. Habib neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal! Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. Habib draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Fihr probeert naar een medespeler te passen. Mahir rent richting de bal. Mahir met een sublieme pass. Hasan is nu in balbezit. Hasan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latif Khuffals 54%, Jadiid Samak 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Latif Khuffals - Jadiid Samak 0:0

56e minuut.
Melli met de inworp. Habib is nu in balbezit. Habib met een sublieme pass. Anwar is nu in balbezit. Anwar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Fihr bereikt de bal nog maar net als eerste. Diya onderschept slim de pass. Diya met een sublieme pass. Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. Habib passt de bal in één keer door. Rouissi bokst de bal weg.

69e minuut.
Melli verovert de bal door een tackle van achteren. Melli speelt de bal door. Habib met een sublieme pass. Anwar rent richting de bal. Anwar geeft de bal voor. Rouissi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Habib rent richting de bal. Habib probeert naar een medespeler te passen. Yasin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasin haalt uit met een fantastische trap. Rouissi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Anwar rent richting de bal. Anwar draait met de bal, schiet en ... Daar is Wagih, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yasin is nu in balbezit. Yasin schiet op doel. Rouissi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latif Khuffals 50%, Jadiid Samak 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Latif Khuffals - Jadiid Samak 0:0