Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Badıl Salam Kaşmir Mohit
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Ihab onderschept slim de pass. Bugarani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ihab raakt geblesseerd tijdens het duel. Ihab zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. El Shazly kopt de bal weg. Daar is Abir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hussain is nu in balbezit. Hussain schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
El Shazly geeft een lange en hoge pass. Farid rent richting de bal. Sadiq onderschept slim de pass. Sadiq schiet op doel. Marzaoubi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Badıl Salam - Kaşmir Mohit 0:1

28e minuut.
Ya`qub rent richting de bal. Ya`qub geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Atif met een snelle inworp. Sadiq geeft een hoge lob. Trabelsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hussain is nu in balbezit. Hussain schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Badıl Salam - Kaşmir Mohit 0:2

44e minuut.
Osmyniji met een sublieme pass. Bugarani rent richting de bal. Bugarani passt de bal in één keer door. Tazi is nu in balbezit. Tazi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Badıl Salam 57%, Kaşmir Mohit 43%.
Badıl Salam - Kaşmir Mohit 0:2

47e minuut.
Tazi haalt uit met een fantastische trap. Hashim kopt de bal weg. Daar is Fadl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanzani is nu in balbezit. Kanzani draait met de bal, schiet en ... El-Suleiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tazi is nu in balbezit. Tazi haalt uit met een fantastische trap. El-Suleiman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Tazi bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Farid geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Atif met de inworp. Daar is Sadiq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadiq geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ya`qub speelt de bal door. Sadiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadiq probeert naar een medespeler te passen. Hussain is nu in balbezit. Hussain haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trabelsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Hashim verovert de bal door een tackle van achteren. Hashim probeert naar een medespeler te passen. Fehik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. El-Suleiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kubane probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal. Bugarani heeft problemen om de bal te vangen. Bugarani haalt uit met een fantastische trap. El-Suleiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bugarani heeft problemen om de bal te vangen. Bugarani probeert naar een medespeler te passen. Tazi rent richting de bal. Tazi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Badıl Salam - Kaşmir Mohit 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Badıl Salam 56%, Kaşmir Mohit 44%.
Badıl Salam - Kaşmir Mohit 1:2