Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sulb Balad Müsteil Qalb
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen average
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Nabil rent richting de bal. Nizar onderschept slim de pass. Nizar speelt de bal door. Shaloufa rent richting de bal. Shaloufa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sulb Balad - Müsteil Qalb 1:0

9e minuut.
Nizar passt de bal met de wreef. Salman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avezaat. Avezaat krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Fuhrabi rent richting de bal. Fuhrabi geeft de bal voor. Atamari kopt de bal weg. Nizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sulb Balad - Müsteil Qalb 2:0

30e minuut.
Atif rent richting de bal. Muhsin rent richting de bal. Nisawi is nu in balbezit. Muhsin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhsin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Nisawi rent richting de bal. Atamari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nisawi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nisawi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Shaloufa is nu in balbezit. Shaloufa schiet op doel. Mukhtar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yasin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sulb Balad - Müsteil Qalb 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sulb Balad 49%, Müsteil Qalb 51%.
Sulb Balad - Müsteil Qalb 3:0

52e minuut.
Ra`d geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ben Barek met de inworp. Muhsin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhsin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Atamari is nu in balbezit. Nisawi onderschept slim de pass. Nisawi speelt de bal door. Nizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizar draait met de bal, schiet en ... Yasin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Nabil geeft een lange en hoge pass. Amjad bereikt de bal nog maar net als eerste. Amjad probeert naar een medespeler te passen. Atif is nu in balbezit. Atif haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sulb Balad - Müsteil Qalb 3:1

62e minuut.
Majid met een sublieme pass. Yasin speelt de bal door. Atif kopt de bal weg. Muhsin is nu in balbezit. Muhsin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sulb Balad - Müsteil Qalb 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sulb Balad 40%, Müsteil Qalb 60%.
Sulb Balad - Müsteil Qalb 3:2