Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ghabi Batal Tawiel Ma`
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Abed-Abdul geeft een lange en hoge pass. Inworp. Walid met de inworp. Kamal rent richting de bal. Kamal geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mu`tasim schiet op doel. El Makhloufi controleert de bal met de borst. Abd-al-Hakim rent richting de bal. Kamal verovert de bal door een tackle van achteren. Kamal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
El Makhloufi rent richting de bal. Walid onderschept slim de pass. Walid probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kamal de bal. Kamal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Hathazari met een sublieme pass. Wahib zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Er-Rihani heeft problemen om de bal te vangen. Mu`tasim is nu in balbezit. Mu`tasim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Abd-al-Hakim met een harde bal richting middenveld. Tabet kopt de bal weg. Er-Rihani rent richting de bal. Kamal verovert de bal door een tackle van achteren. Kamal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Allagui speelt de bal door. Mu`tasim is nu in balbezit. Mu`tasim passt de bal in één keer door. Kamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghabi Batal 74%, Tawiel Ma` 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ghabi Batal - Tawiel Ma` 0:0

48e minuut.
Tabet raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lounes komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kamal rent richting de bal. Marzaoubi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kamal raakt geblesseerd tijdens het duel. Marzaoubi probeert naar een medespeler te passen. Kamal komt bij de bal en schiet. Er-Rihani probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Klungelig pakt Al-Dosari de bal. Lounes bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dosari begaat een overtreding. Al-Dosari krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghabi Batal 59%, Tawiel Ma` 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ghabi Batal - Tawiel Ma` 0:0