Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yamien Mohit Mistawiiy Shway Shibel
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Sa`d passt de bal met de wreef. Hikmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hikmat geeft een hoge lob. Nur bereikt de bal nog maar net als eerste. Nur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Tibi trapt de bal weg. Klungelig pakt Fekhma de bal. Sa`d probeert naar een medespeler te passen. Nur is nu in balbezit. Nur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Hikmat rent richting de bal. Hikmat geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nijhhuis de bal. Nur rent richting de bal. Nur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Usmi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Selim met de inworp. Amal bereikt de bal nog maar net als eerste. Amal geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Hikmat de bal. Hikmat met een sublieme pass. Sa`d heeft problemen om de bal te vangen. Nur is nu in balbezit. Nur schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Karim geeft een lange en hoge pass. Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nur. Nur krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yamien Mohit 53%, Mistawiiy Shway Shibel 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yamien Mohit - Mistawiiy Shway Shibel 0:0

58e minuut.
Teldjoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sa`d onderschept slim de pass. Sa`d geeft een lange en hoge pass. Nur bereikt de bal nog maar net als eerste. Nur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yamien Mohit - Mistawiiy Shway Shibel 1:0

63e minuut.
Karim is nu in balbezit. Azizudeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sa`d bereikt de bal nog maar net als eerste. Nur is nu in balbezit. Nur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yamien Mohit - Mistawiiy Shway Shibel 2:0

64e minuut.
Atocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Sa`d verovert de bal door een tackle van achteren. Teldjoun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Teldjoun krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Teldjoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Teldjoun geeft de bal voor. Kanzani rent richting de bal. Atocha verovert de bal door een tackle van achteren. Atocha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yasin trapt de bal weg. Azizudeen kopt de bal weg. Daar is Atocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atocha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yamien Mohit - Mistawiiy Shway Shibel 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yamien Mohit 52%, Mistawiiy Shway Shibel 48%.
Yamien Mohit - Mistawiiy Shway Shibel 2:1