Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mims FC AC Balad
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Haj-Saleh is nu in balbezit. Nasir onderschept slim de pass. El-Suleiman rent richting de bal. Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Haj-Saleh onderschept slim de pass. Nasir verovert de bal door een tackle van achteren. Nasir probeert naar een medespeler te passen. Ramadan is nu in balbezit. Ramadan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mims FC - AC Balad 0:1

16e minuut.
Rozin speelt de bal door. Ramadan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suri. Suri krijgt een gele kaart. Ramadan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. El-Suleiman neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Rozin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Suleiman rent richting de bal. Haj-Saleh bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman verovert de bal door een tackle van achteren. El-Suleiman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Haj-Saleh geeft een lange en hoge pass. Mido kopt de bal weg. El-Suleiman probeert naar een medespeler te passen. Ramadan heeft problemen om de bal te vangen. Ramadan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Nafarzani kopt de bal weg. Haj-Saleh is nu in balbezit. Melli verovert de bal door een tackle van achteren. Melli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mims FC - AC Balad 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mims FC 55%, AC Balad 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mims FC - AC Balad 1:1

50e minuut.
El-Padiari kopt de bal weg. Thabet heeft problemen om de bal te vangen. Ramadan rent richting de bal. Ramadan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Muhannad de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Titsi controleert de bal met de borst. Rozin is nu in balbezit. Nafarzani begaat een overtreding. Nafarzani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mims FC 62%, AC Balad 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mims FC - AC Balad 1:1