Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Macit Naher Harika Nimr
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Muthanna probeert naar een medespeler te passen. Husayn bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Aziz begaat een overtreding. Abd-al-Aziz krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Sulayman heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Husayn. Sulayman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Taha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Rafiq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulayman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Rafiq geeft een hoge lob. Inworp. El Makhloufi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghayth rent richting de bal. Ghayth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Husayn is nu in balbezit. Ghayth onderschept slim de pass. Ghayth met een sublieme pass. Sulayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulayman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Jamil geeft de bal voor. Hasan rent richting de bal. Sulayman rent richting de bal. Sulayman draait met de bal, schiet en ... As`ad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Macit Naher - Harika Nimr 0:1

23e minuut.
Jamil geeft de bal voor. Sukbuni heeft problemen om de bal te vangen. Sukbuni passt de bal zonder na te denken. El-Anwar rent richting de bal. El-Anwar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macit Naher 55%, Harika Nimr 45%.
Macit Naher - Harika Nimr 0:1

88e minuut.
El-Anwar speelt de bal door. Sukbuni is nu in balbezit. Hamet is nu in balbezit. Sukbuni verovert de bal door een tackle van achteren. Sukbuni draait met de bal, schiet en ... Tabet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sukbuni is nu in balbezit. Sukbuni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Macit Naher - Harika Nimr 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macit Naher 48%, Harika Nimr 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Macit Naher - Harika Nimr 1:1