Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rezil Wahs Aswad Mayia
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Daar is Tebet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tebet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tebet met een snel genomen vrije trap. Fahd is nu in balbezit. Fahd haalt uit met een fantastische trap. Abu-Yassen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Tebet met een sublieme pass. Fahd rent richting de bal. Uthman begaat een overtreding. Fahd is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ettayeb neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Rezil Wahs - Aswad Mayia 1:0

14e minuut.
Klungelig pakt Ben Slimane de bal. Mus`ad verovert de bal door een tackle van achteren. Mus`ad met een sublieme pass. Sajid rent richting de bal. Sajid haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Ettayeb kan de bal niet met de borst controleren. Nafarzani rent richting de bal. Nafarzani passt de bal zonder na te denken. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rezil Wahs - Aswad Mayia 1:1

26e minuut.
Walid passt de bal met de wreef. Makram is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ettayeb. Ettayeb krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Ben Slimane bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid probeert naar een medespeler te passen. Mus`ad is nu in balbezit. Mus`ad geeft een lange en hoge pass. Sha`ban kopt de bal weg. Hurajah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rezil Wahs - Aswad Mayia 1:2

35e minuut.
Abdel is nu in balbezit. Osman onderschept slim de pass. Osman passt de bal in één keer door. Sajid rent richting de bal. Sajid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rezil Wahs 64%, Aswad Mayia 36%.
Rezil Wahs - Aswad Mayia 1:2

62e minuut.
Fekih is nu in balbezit. Fekih geeft een lange en hoge pass. Ben Slimane rent richting de bal. Mus`ad onderschept slim de pass. Mus`ad speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Uthman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebet onderschept slim de pass. Tebet passt de bal met de wreef. Fahd is nu in balbezit. Fahd schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rezil Wahs 46%, Aswad Mayia 54%.
Rezil Wahs - Aswad Mayia 1:2