Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tikniyen Maalaka Müsteil Kalab
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Benhalima rent richting de bal. Zahir onderschept slim de pass. Ismat met een sublieme pass. Hanzali is nu in balbezit. Hanzali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Raisul probeert naar een medespeler te passen. Ismat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismat speelt de bal door. Hanzali rent richting de bal. Hanzali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Raisul bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Raziq is nu in balbezit. Abd-al-Raziq met een sublieme pass. Hanzali rent richting de bal. Hanzali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ismat schiet op doel. Daar is Majid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ismat is nu in balbezit. Ismat draait met de bal, schiet en ... Wagih probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tikniyen Maalaka - Müsteil Kalab 1:0

31e minuut.
Daar is Debelle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Femah is nu in balbezit. Femah speelt de bal door. Benhalima is nu in balbezit. Benhalima schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tikniyen Maalaka - Müsteil Kalab 1:1

35e minuut.
Abed-Abdul is nu in balbezit. Sayyid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayyid geeft een hoge lob. Hanzali is nu in balbezit. Hanzali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Thagafi bereikt de bal nog maar net als eerste. Thagafi probeert naar een medespeler te passen. Sayyid is nu in balbezit. Abed-Abdul onderschept slim de pass. Abed-Abdul schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tikniyen Maalaka 45%, Müsteil Kalab 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tikniyen Maalaka - Müsteil Kalab 1:1

69e minuut.
Ghassan kopt de bal weg. Abed-Abdul controleert de bal met de borst. Salim rent richting de bal. Abed-Abdul verovert de bal door een tackle van achteren. Abed-Abdul geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ra`d geeft een lange en hoge pass. Benhalima kopt de bal weg. Shadi Fahmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shadi Fahmi geeft een hoge lob. Juma speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Debelle geeft de bal voor. Juma is nu in balbezit. Juma geeft een hoge lob. Hanzali is nu in balbezit. Hanzali draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tikniyen Maalaka 41%, Müsteil Kalab 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tikniyen Maalaka - Müsteil Kalab 1:1