Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Müsteil Kalab Rezil Wahs
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Ghassan probeert naar een medespeler te passen. Abed-Abdul is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tizie. Tizie krijgt een gele kaart. Abed-Abdul is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Benhalima wilt de vrije trap nemen. Hurajah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Benhalima bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebet bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalima onderschept slim de pass. Abed-Abdul bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed-Abdul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Walid geeft een lange en hoge pass. Jait kopt de bal weg. Klungelig pakt Ra`d de bal. Fahd is nu in balbezit. Fahd schiet op doel. Wagih probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Jait geeft een hoge lob. Sha`ban probeert de bal met de borst te controleren. Abed-Abdul is nu in balbezit. Abed-Abdul haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Tizie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abed-Abdul rent richting de bal. Abed-Abdul haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Benhalima kopt de bal weg. Abed-Abdul bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadil rent richting de bal. Abed-Abdul onderschept slim de pass. Abed-Abdul schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Fahd passt de bal zonder na te denken. Benhaim heeft problemen om de bal te vangen. Ettayeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahd bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahd haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Müsteil Kalab 45%, Rezil Wahs 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Müsteil Kalab - Rezil Wahs 0:0

60e minuut.
Benhaim geeft een lange en hoge pass. Fahd bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahd met een sublieme pass. Daar is Ettayeb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ettayeb schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ab Abel Udarnah is nu in balbezit. Ab Abel Udarnah geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ghassan de bal. Ettayeb is nu in balbezit. Ettayeb schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Fadil geeft een hoge lob. Walid kopt de bal weg. Daar is Jait, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fahd rent richting de bal. Fahd schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Müsteil Kalab 68%, Rezil Wahs 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Müsteil Kalab - Rezil Wahs 0:0