Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aswad Mayia Tikniyen Maalaka
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.4
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Zahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahir met een sublieme pass. Ishaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismat schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Uthman rent richting de bal. Uthman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Debelle met een snelle inworp. Juma geeft een lange en hoge pass. Abu-Yassen bokst de bal weg.

9e minuut.
Uthman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al-Juniy is nu in balbezit. Zahir is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Al-Juniy neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Juma onderschept slim de pass. Juma speelt de bal door. Hanzali heeft problemen om de bal te vangen. Ismat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismat passt de bal zonder na te denken. Abu-Yassen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hanzali is nu in balbezit. Hanzali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aswad Mayia - Tikniyen Maalaka 0:1

27e minuut.
Makram probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Makram onderschept slim de pass. Makram geeft een hoge lob. Shadi Fahmi heeft problemen om de bal te vangen. Obeid bokst de bal weg.

33e minuut.
Abo Treka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juma met een snelle inworp. Ismat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismat geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Aswad Mayia - Tikniyen Maalaka 0:2

41e minuut.
Ismat bereikt de bal nog maar net als eerste. Osman verovert de bal door een tackle van achteren. Osman passt de bal met de wreef. Hanzali bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzali haalt uit met een fantastische trap. Abu-Yassen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rashad raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. El Shazly komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Abo Treka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Abd-al-Raziq met een snelle inworp. Ismat rent richting de bal. Ismat geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aswad Mayia 64%, Tikniyen Maalaka 36%.
Aswad Mayia - Tikniyen Maalaka 0:2

61e minuut.
Ismat geeft een hoge lob. Abd-al-Raziq is nu in balbezit. Hanzali rent richting de bal. Ismat rent richting de bal. Ismat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aswad Mayia 63%, Tikniyen Maalaka 37%.
Aswad Mayia - Tikniyen Maalaka 0:2