Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hummam Alfa ALWAHDA
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Suleiman onderschept slim de pass. Suleiman passt de bal in één keer door. Bahri is nu in balbezit. Bahri schiet op doel. Huseyn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hummam Alfa - ALWAHDA 0:1

9e minuut.
Ghalib rent richting de bal. Mechergui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrezieni is nu in balbezit. Ibrezieni haalt uit met een fantastische trap. Mechergui probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Suleiman is nu in balbezit. Suleiman passt de bal in één keer door. Uthman is nu in balbezit. Benarouche onderschept slim de pass. Benarouche draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ghalib probeert naar een medespeler te passen. Teldjoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Teldjoun met een sublieme pass. Bahri is nu in balbezit. Bahri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hummam Alfa - ALWAHDA 0:2

36e minuut.
Mechergui rent richting de bal. Mechergui speelt de bal door. Falatah is nu in balbezit. Bahri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Benarouche is nu in balbezit. Kabella onderschept slim de pass. Benarouche begaat een overtreding. Benarouche krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Bahri kopt de bal weg. Klungelig pakt Kabella de bal. Bahri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahri draait met de bal, schiet en ... Falatah kopt de bal weg. Huseyn bokst de bal weg.

43e minuut.
Uthman is nu in balbezit. Benarouche is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uthman. Benarouche is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Benarouche wilt de vrije trap nemen. Huseyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hummam Alfa - ALWAHDA 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hummam Alfa 55%, ALWAHDA 45%.
Hummam Alfa - ALWAHDA 0:3

52e minuut.
Daar is Kabella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teldjoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Teldjoun passt de bal zonder na te denken. Bahri is nu in balbezit. Bahri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Chouchane probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kabella de bal. Kabella geeft een hoge lob. Ibrezieni rent richting de bal. Ibrezieni draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ben Slimane met een harde bal richting middenveld. Uthman probeert naar een medespeler te passen. Tawfiq probeert de bal aan de voet te houden. Ghalib is nu in balbezit. Ghalib schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Diali met een sublieme pass. Benarouche is nu in balbezit. Benarouche passt de bal met de wreef. Bahri is nu in balbezit. Bahri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hummam Alfa - ALWAHDA 0:4

87e minuut.
Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi geeft een lange en hoge pass. Bahri rent richting de bal. Benarouche rent richting de bal. Benarouche draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hummam Alfa 64%, ALWAHDA 36%.
Hummam Alfa - ALWAHDA 0:4