Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Ghalab Saia Dajaaj
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Benie onderschept slim de pass. Benie geeft een lange en hoge pass. Radwan heeft problemen om de bal te vangen. Bakri is nu in balbezit. Bakri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Benie verovert de bal door een tackle van achteren. Bakri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abd-al-Latif. Abd-al-Latif krijgt een gele kaart. Bakri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Benie wilt de vrije trap nemen. Abd-al-Latif probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Jamal geeft de bal voor. Jinan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jinan met een sublieme pass. Klungelig pakt Abd-al-Salam de bal. Abd-al-Salam geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Abed-Abdul rent richting de bal. Abed-Abdul geeft de bal voor. Abd-al-Latif geeft een hoge lob. Jinan heeft problemen om de bal te vangen. Jinan schiet op doel. Mu`tazz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Ghalab - Saia Dajaaj 0:1

32e minuut.
Mukhtar geeft de bal voor. Abd-al-Latif is nu in balbezit. Frabianeri onderschept slim de pass. Benie rent richting de bal. Benie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Ghalab 59%, Saia Dajaaj 41%.
SC Ghalab - Saia Dajaaj 0:1

59e minuut.
Husayn rent richting de bal. Husayn met een sublieme pass. Tabut bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinan onderschept slim de pass. Jinan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Ghalab 32%, Saia Dajaaj 68%.
SC Ghalab - Saia Dajaaj 0:1