Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harika Burtuqal Harika Jarm
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Salman rent richting de bal. Salman passt de bal zonder na te denken. Hasim speelt de bal door. Shukri is nu in balbezit. Shukri draait met de bal, schiet en ... Bin-Amin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Trazanieri de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harika Burtuqal - Harika Jarm 0:1

17e minuut.
Debelle rent richting de bal. Tazariani onderschept slim de pass. Tazariani met een sublieme pass. Shukri bereikt de bal nog maar net als eerste. Shukri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tazariani verovert de bal door een tackle van achteren. Tazariani probeert naar een medespeler te passen. Shukri is nu in balbezit. Shukri schiet op doel. Trazanieri probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Inworp. Wahib met een snelle inworp. Salman bereikt de bal nog maar net als eerste. Husni verovert de bal door een tackle van achteren. Husni geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harika Burtuqal 53%, Harika Jarm 47%.
Harika Burtuqal - Harika Jarm 0:1

56e minuut.
Sakhr onderschept slim de pass. Husni onderschept slim de pass. Jalal rent richting de bal. Jalal draait met de bal, schiet en ... Ab Abel Udarnah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Harika Burtuqal - Harika Jarm 1:1

77e minuut.
Husni onderschept slim de pass. Klungelig pakt Jalal de bal. Husni bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalal rent richting de bal. Jalal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Trazanieri rent richting de bal. Trazanieri geeft een lange en hoge pass. Shukri rent richting de bal. Shukri haalt uit met een fantastische trap. Bin-Amin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harika Burtuqal - Harika Jarm 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harika Burtuqal 47%, Harika Jarm 53%.
Harika Burtuqal - Harika Jarm 1:2