Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racil Tal Jadiid Galon
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Rashid bereikt de bal nog maar net als eerste. Joman verovert de bal door een tackle van achteren. Joman speelt de bal door. Muzzammil heeft problemen om de bal te vangen. Muzzammil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Rida is nu in balbezit. Rida geeft een lange en hoge pass. Rashid rent richting de bal. Salah rent richting de bal. Salah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Amr bereikt de bal nog maar net als eerste. Debelle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amr is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rashid zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baya is nu in balbezit. Thagafi geeft een hoge lob. Atif bereikt de bal nog maar net als eerste. Atif haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Hammani probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ra`uf de bal. Ra`uf probeert naar een medespeler te passen. Muzzammil is nu in balbezit. Muzzammil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racil Tal 59%, Jadiid Galon 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Racil Tal - Jadiid Galon 0:0

65e minuut.
Hanna geeft een hoge lob. Atif is nu in balbezit. Joman onderschept slim de pass. Joman haalt uit met een fantastische trap. Frabianeri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racil Tal - Jadiid Galon 0:1

72e minuut.
Al-Malik is nu in balbezit. Joman bereikt de bal nog maar net als eerste. Joman met een sublieme pass. Muzzammil rent richting de bal. Muzzammil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Rida probeert naar een medespeler te passen. Daar is Atif, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atif probeert naar een medespeler te passen. Muzzammil bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzzammil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racil Tal - Jadiid Galon 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racil Tal 68%, Jadiid Galon 32%.
Racil Tal - Jadiid Galon 0:2