Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samit Balad Bezii Sem
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Ab Abel Udarnah speelt de bal door. Hanna is nu in balbezit. Hanna geeft de bal voor. Khalifa rent richting de bal. Khalifa schiet op doel. Benhalima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Khalifa rent richting de bal. Khalifa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Samit Balad - Bezii Sem 0:1

7e minuut.
Ishaq probeert de bal aan de voet te houden. Hathazari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Hathazari onderschept slim de pass. Hathazari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Al-Gherini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Selim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selim speelt de bal door. Khalifa is nu in balbezit. Khalifa draait met de bal, schiet en ... Benhalima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Al-Gherini passt de bal met de wreef. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishaq begaat een overtreding. Ishaq krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Hanna is nu in balbezit. Hanna passt de bal met de wreef. Khayrat kan de bal niet met de borst controleren. Hathazari is nu in balbezit. Hathazari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tebet is nu in balbezit. Abdullah onderschept slim de pass. Abdullah speelt de bal door. Khalifa is nu in balbezit. Khalifa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Samit Balad - Bezii Sem 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samit Balad 69%, Bezii Sem 31%.
Samit Balad - Bezii Sem 0:2

48e minuut.
Selim probeert naar een medespeler te passen. Ishaq rent richting de bal. Ishaq passt de bal in één keer door. Al-Quarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Quarani draait met de bal, schiet en ... Benhalima bokst de bal weg.

65e minuut.
Hathazari onderschept slim de pass. Hathazari probeert naar een medespeler te passen. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa draait met de bal, schiet en ... Eudeline probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Karim probeert de bal aan de voet te houden. Ishaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa rent richting de bal. Hathazari rent richting de bal. Hathazari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ruis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fawzi zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Al-Quarani de bal. Al-Quarani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Samit Balad - Bezii Sem 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samit Balad 42%, Bezii Sem 58%.
Samit Balad - Bezii Sem 1:2