Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tandogan Racil Ma`
AAAA Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
86% Spel op eigen helft 14%
3 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ihab met een snelle inworp. Kone is nu in balbezit. Kone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Racil Ma` 0:1

12e minuut.
Mhadmi geeft een hoge lob. Inworp. Ihab met een snelle inworp. Kone rent richting de bal. Kone draait met de bal, schiet en ... Hammani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Ait Lahcen geeft een lange en hoge pass. Kone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi draait met de bal, schiet en ... Hammani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Racil Ma` 0:2

26e minuut.
Mukhtar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukhtar speelt de bal door. Sellimi is nu in balbezit. Kone bereikt de bal nog maar net als eerste. Kone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Elabasaniri is nu in balbezit. Elabasaniri passt de bal zonder na te denken. Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi rent richting de bal. Sellimi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hammani speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaidi met een snelle inworp. Kone is nu in balbezit. Kone schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Racil Ma` 0:3

32e minuut.
Hammani trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ihab met een snelle inworp. Kone bereikt de bal nog maar net als eerste. Kone haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kone is nu in balbezit. Sellimi is nu in balbezit. Sellimi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Racil Ma` 0:4

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jaidi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ihab probeert de bal met de borst te controleren. Abu-Yassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu-Yassen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Racil Ma` 0:5

41e minuut.
Abu-Yassen schiet op doel. Hammani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leloup is nu in balbezit. Leloup draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sellimi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hammani trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ihab met de inworp. Kone is nu in balbezit. Kone draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Harith probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ihab zal de hoekschop nemen. Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi draait met de bal, schiet en ... Hammani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Leloup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kone rent richting de bal. Kone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tandogan 86%, Racil Ma` 14%.
tandogan - Racil Ma` 0:5

47e minuut.
Kone met een sublieme pass. Ait Lahcen speelt de bal door. Sellimi rent richting de bal. Sellimi haalt uit met een fantastische trap. Hammani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Racil Ma` 0:6

53e minuut.
Ihab met een snelle inworp. Kone is nu in balbezit. Kone met een sublieme pass. Leloup rent richting de bal. Leloup schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ihab met een snelle inworp. Kone heeft problemen om de bal te vangen. Kone probeert naar een medespeler te passen. Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi schiet op doel. Hammani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Harith is nu in balbezit. Ihab is nu in balbezit. Ihab speelt de bal door. Kone is nu in balbezit. Kone schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ihab met een snelle inworp. Kone heeft problemen om de bal te vangen. Kone draait met de bal, schiet en ... Hammani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Racil Ma` 0:7

66e minuut.
Falatah geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jaidi met de inworp. Kone bereikt de bal nog maar net als eerste. Kone draait met de bal, schiet en ... Hammani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Racil Ma` 0:8

70e minuut.
Kone met een sublieme pass. Abu-Yassen is nu in balbezit. Abu-Yassen met een sublieme pass. Sellimi rent richting de bal. Sellimi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ihab is nu in balbezit. Ihab speelt de bal door. Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi draait met de bal, schiet en ... Hammani probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Racil Ma` 0:9

83e minuut.
Mhadmi geeft een lange en hoge pass. Abu-Yassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ihsan is nu in balbezit. Ihsan draait met de bal, schiet en ... Abu Zeid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tandogan - Racil Ma` 1:9

84e minuut.
Sellimi met een sublieme pass. Kone rent richting de bal. Kone passt de bal met de wreef. Sellimi rent richting de bal. Sellimi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tandogan 87%, Racil Ma` 13%.
tandogan - Racil Ma` 1:9