Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Ghalab Harika Jarm
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Benie is nu in balbezit. Husam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Benie met een snel genomen vrije trap. Atocha is nu in balbezit. Atocha geeft een hoge lob. Daar is Benie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Fikri heeft problemen om de bal te vangen. Shakir begaat een overtreding. Fikri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mukhtar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt El Assali de bal. Bakri bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Ghalab - Harika Jarm 1:0

16e minuut.
Benie verovert de bal door een tackle van achteren. Salman onderschept slim de pass. Salman passt de bal zonder na te denken. Daar is Shukri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shukri draait met de bal, schiet en ... Mu`tazz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Ghalab - Harika Jarm 1:1

30e minuut.
Salman speelt de bal door. Tazariani rent richting de bal. Tazariani passt de bal in één keer door. Shukri is nu in balbezit. Shukri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Husam is nu in balbezit. Bakri verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Husam. Husam krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Ghalab 55%, Harika Jarm 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Ghalab - Harika Jarm 1:1

64e minuut.
Daar is Mukhtar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tazariani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazariani passt de bal zonder na te denken. Shukri bereikt de bal nog maar net als eerste. Shukri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Hammadou verovert de bal door een tackle van achteren. Hammadou geeft een hoge lob. Bakri kopt de bal weg. Atocha is nu in balbezit. Atocha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Ab Abel Udarnah trapt de bal weg van het doel. Mukhtar kopt de bal weg. Atocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Atocha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tazariani kopt de bal weg. Hasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Boussaid begaat een overtreding. Boussaid krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Ghalab 48%, Harika Jarm 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Ghalab - Harika Jarm 1:1