Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saia Dajaaj Harika Burtuqal
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Jinan is nu in balbezit. Marzaoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baha is nu in balbezit. Jinan verovert de bal door een tackle van achteren. Jinan draait met de bal, schiet en ... Bin-Amin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Yazdanyar met een sublieme pass. Jalal rent richting de bal. Husni is nu in balbezit. Jalal rent richting de bal. Jalal schiet op doel. Essaifi bokst de bal weg.

39e minuut.
Baha verovert de bal door een tackle van achteren. Baha geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Abd-al-Latif de bal onder controle te krijgen. Jalal bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saia Dajaaj 58%, Harika Burtuqal 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saia Dajaaj - Harika Burtuqal 0:0

60e minuut.
Asim bereikt de bal nog maar net als eerste. Asim geeft een hoge lob. Jalal heeft problemen om de bal te vangen. Jalal draait met de bal, schiet en ... Jamal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Bin-Amin met een harde bal richting middenveld. Husni rent richting de bal. Husni passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jalal de bal. Jalal draait met de bal, schiet en ... Paal!

86e minuut.
Radwan geeft een lange en hoge pass. Mkadmi heeft problemen om de bal te vangen. Baha bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinan verovert de bal door een tackle van achteren. Jinan schiet op doel. Bin-Amin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saia Dajaaj 60%, Harika Burtuqal 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saia Dajaaj - Harika Burtuqal 0:0