Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S2G FC Jadiid Galon
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18
average Schieten hopeless
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Obeid geeft een hoge lob. Fihr bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obeid krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Tahir rent richting de bal. Falatah bereikt de bal nog maar net als eerste. Fawzi verovert de bal door een tackle van achteren. Tahir onderschept slim de pass. Tahir haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Fadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S2G FC 63%, Jadiid Galon 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S2G FC - Jadiid Galon 0:0

49e minuut.
Obeid geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fihr zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Joman rent richting de bal. Joman geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ra`uf passt de bal met de wreef. Joman rent richting de bal. Joman passt de bal zonder na te denken. Muzzammil bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzzammil draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Qasim de bal onder controle te krijgen. Jinan is nu in balbezit. Qasim schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Qasim moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Qasim schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Jinan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jinan kan niet meer verder spelen. Al-Quarani komt het veld opgelopen. Obeid zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Hamza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tahir is nu in balbezit. Tahir draait met de bal, schiet en ... Fadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S2G FC - Jadiid Galon 1:0

83e minuut.
Fawzi speelt de bal door. Joman is nu in balbezit. Chedli begaat een overtreding. Joman raakt geblesseerd tijdens het duel. Ra`uf met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Tahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Thagafi bereikt de bal nog maar net als eerste. Thagafi speelt de bal door. Falatah rent richting de bal. Falatah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S2G FC 52%, Jadiid Galon 48%.
S2G FC - Jadiid Galon 1:0