Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mecnun Shibel Racil Tal
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


27e minuut.
Boumijel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Baya met een snelle inworp. Salah is nu in balbezit. Salah geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Huayata geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hunyadi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Salah de bal. Salah geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

30e minuut.
Khoury speelt de bal door. Salah heeft problemen om de bal te vangen. Benabderrazik is nu in balbezit. Amr verovert de bal door een tackle van achteren. Amr haalt uit met een fantastische trap. Fahradi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecnun Shibel - Racil Tal 0:1

32e minuut.
Atif onderschept slim de pass. Khoury bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashid bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoury verovert de bal door een tackle van achteren. Khoury haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rashid rent richting de bal. Boumijel verovert de bal door een tackle van achteren. Boumijel met een sublieme pass. Ayman rent richting de bal. Ayman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mecnun Shibel 46%, Racil Tal 54%.
Mecnun Shibel - Racil Tal 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mecnun Shibel 44%, Racil Tal 56%.
Mecnun Shibel - Racil Tal 0:1