Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bezii Sem tandogan
Normal Tactiek AAAA
58% Balbezit 42%
12% Spel op eigen helft 88%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Hathazari met een sublieme pass. Khalifa is nu in balbezit. Khalifa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Khalifa rent richting de bal. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Abdullah met een snelle inworp. Hathazari speelt de bal door. Ab Abel Udarnah rent richting de bal. Ab Abel Udarnah haalt uit met een fantastische trap. Hammani probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Hathazari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hathazari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Sem - tandogan 1:0

7e minuut.
Bouid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hathazari onderschept slim de pass. Hathazari met een sublieme pass. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Khalifa rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hanna geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Abdullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdullah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Sem - tandogan 2:0

9e minuut.
Harith is nu in balbezit. Harith passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abdullah zal de hoekschop nemen. Hanna probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Sem - tandogan 3:0

10e minuut.
Ab Abel Udarnah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ab Abel Udarnah passt de bal in één keer door. Khalifa rent richting de bal. Khalifa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Ihsan geeft een hoge lob. Inworp. Abdullah met een snelle inworp. Hathazari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hathazari draait met de bal, schiet en ... Hammani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Khalifa rent richting de bal. Khalifa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Sem - tandogan 4:0

16e minuut.
Abdullah onderschept slim de pass. Abdullah met een sublieme pass. Hathazari rent richting de bal. Hathazari haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Sem - tandogan 5:0

19e minuut.
Ab Abel Udarnah rent richting de bal. Ab Abel Udarnah passt de bal met de wreef. Hatim probeert naar een medespeler te passen. Hathazari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hathazari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Zayd geeft de bal voor. Inworp. Abdullah met de inworp. Hathazari rent richting de bal. Hathazari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Abdullah met de inworp. Hathazari is nu in balbezit. Hathazari probeert naar een medespeler te passen. Hanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Hathazari is nu in balbezit. Hathazari schiet op doel. Hammani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Sem - tandogan 6:0

35e minuut.
Khalifa met een sublieme pass. Abdullah is nu in balbezit. Abdullah passt de bal zonder na te denken. Khalifa rent richting de bal. Khalifa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Sem - tandogan 7:0

43e minuut.
Ab Abel Udarnah rent richting de bal. Ab Abel Udarnah probeert naar een medespeler te passen. Khalifa rent richting de bal. Khalifa schiet op doel. Hammani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Sem - tandogan 8:0

45e minuut.
Abdullah rent richting de bal. Abdullah probeert naar een medespeler te passen. Hathazari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hathazari schiet op doel. Hammani probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Khalifa is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abdullah zal de hoekschop nemen. Hanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanna draait met de bal, schiet en ... Hammani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezii Sem 9%, tandogan 91%.
Bezii Sem - tandogan 8:0

47e minuut.
Ihsan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ihsan met een sublieme pass. Elabasaniri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa verovert de bal door een tackle van achteren. Khalifa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Sem - tandogan 9:0

50e minuut.
Ab Abel Udarnah kopt de bal weg. Klungelig pakt Khalifa de bal. Hathazari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hathazari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Sem - tandogan 10:0

56e minuut.
Juzizi passt de bal zonder na te denken. Khalifa rent richting de bal. Khalifa probeert naar een medespeler te passen. Abdullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdullah draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Abdullah neemt de hoekschop. Ab Abel Udarnah is nu in balbezit. Hanna geeft een lange en hoge pass. Hathazari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hathazari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Sem - tandogan 11:0

63e minuut.
Ihsan verovert de bal door een tackle van achteren. Ihsan met een sublieme pass. Inworp. Abdullah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hathazari geeft een hoge lob. Paal! Khalifa rent richting de bal. Khalifa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Sem - tandogan 12:0

83e minuut.
Ihsan passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abdullah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Hathazari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hathazari passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Al-Gherini rent richting de bal. Harith verovert de bal door een tackle van achteren. Harith speelt de bal door. Ashraf speelt de bal door. Hammani speelt de bal door. Paal! Khalifa is nu in balbezit. Khalifa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Hammani trapt de bal weg van het doel. Abdullah kopt de bal weg. Hathazari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hathazari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Sem - tandogan 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezii Sem 14%, tandogan 86%.
Bezii Sem - tandogan 13:0