Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yamien Amira Hummam Wahs
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


17e minuut.
Fawzi rent richting de bal. Met opzet legt Belbajid zijn tegenspeler op de grond. Fawzi raakt geblesseerd tijdens het duel. Sharif zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. El-Chamadi heeft problemen om de bal te vangen. Shukri is nu in balbezit. Shukri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yamien Amira - Hummam Wahs 0:1

27e minuut.
Hosni kopt de bal weg. Hathazari is nu in balbezit. Badr tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Badr krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yamien Amira 55%, Hummam Wahs 45%.
Yamien Amira - Hummam Wahs 0:1

68e minuut.
Atif met de inworp. Sukbuni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chouchane. Chouchane krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Badr met een snelle inworp. Kaleel Hajjaji is nu in balbezit. Kaleel Hajjaji passt de bal met de wreef. Rajab bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajab haalt uit met een fantastische trap. Fakhr-al-din kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yamien Amira 44%, Hummam Wahs 56%.
Yamien Amira - Hummam Wahs 0:1