Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tayyib Sem Sihar Jamal
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


16e minuut.
Al-Quarani geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Shazly zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teldjoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Teldjoun geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Nabil kopt de bal weg. El Shazly bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dradeni. Dradeni krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Yusri is nu in balbezit. Latfayah onderschept slim de pass. Latfayah speelt de bal door. Amin is nu in balbezit. Amin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tayyib Sem - Sihar Jamal 1:0

37e minuut.
Daar is Idrissi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nabil rent richting de bal. Idrissi probeert naar een medespeler te passen. Ariffadillah rent richting de bal. Ariffadillah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tayyib Sem 68%, Sihar Jamal 32%.
Tayyib Sem - Sihar Jamal 1:0

82e minuut.
Yusri speelt de bal door. Ariffadillah bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Latfayah. Latfayah krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Shafiq is nu in balbezit. Shafiq geeft een lange en hoge pass. Nabil heeft problemen om de bal te vangen. Amin is nu in balbezit. Amin draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tayyib Sem - Sihar Jamal 2:0

87e minuut.
Nabil speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Idrissi met de inworp. Faraj probeert de bal met de borst te controleren. Faraj draait met de bal, schiet en ... Ramhe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tayyib Sem 35%, Sihar Jamal 65%.
Tayyib Sem - Sihar Jamal 2:0