Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AL-AHLI Haqq Madina
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Wasim rent richting de bal. Wasim speelt de bal door. Yasin is nu in balbezit. Yasin draait met de bal, schiet en ... Daar is Debelle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lojanazi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Yasin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marzaoubi rent richting de bal. Marzaoubi passt de bal zonder na te denken. Mun`im bereikt de bal nog maar net als eerste. Mun`im geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL-AHLI 51%, Haqq Madina 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AL-AHLI - Haqq Madina 0:0

67e minuut.
Jalal geeft de bal voor. Asma heeft problemen om de bal te vangen. Abdelmajid is nu in balbezit. Asma verovert de bal door een tackle van achteren. Asma geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ma`mun is nu in balbezit. Mun`im rent richting de bal. Ma`mun met een sublieme pass. Simidi is nu in balbezit. Simidi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Nadir geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hatim de bal. Hatim passt de bal in één keer door. Ma`mun is nu in balbezit. Ma`mun geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Marzaoubi rent richting de bal. Mkadmi verovert de bal door een tackle van achteren. Mkadmi probeert naar een medespeler te passen. Yasin is nu in balbezit. Yasin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL-AHLI 50%, Haqq Madina 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AL-AHLI - Haqq Madina 0:0