Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Latif Kalab Hummam Wahs
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Daar is Chouchane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makram onderschept slim de pass. Makram draait met de bal, schiet en ... Rafiq probeert de bal aan de voet te houden. Fakhr-al-din maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Kalab - Hummam Wahs 1:0

9e minuut.
Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhri onderschept slim de pass. Fakhri probeert naar een medespeler te passen. Makram bereikt de bal nog maar net als eerste. Makram draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Makram bereikt de bal nog maar net als eerste. Makram geeft de bal voor. Daar is Hussain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hussain haalt uit met een fantastische trap. Fakhr-al-din probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Kalab - Hummam Wahs 2:0

16e minuut.
Klungelig pakt Chouchane de bal. Makram verovert de bal door een tackle van achteren. Makram passt de bal zonder na te denken. Hussain is nu in balbezit. Hussain haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Aby-Hana is nu in balbezit. Aby-Hana geeft de bal voor. Sharif probeert de bal aan de voet te houden. Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. Hussain schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Kalab - Hummam Wahs 3:0

42e minuut.
Jamil geeft een hoge lob. Hussain rent richting de bal. Chouchane rent richting de bal. Hussain onderschept slim de pass. Hussain draait met de bal, schiet en ... Fakhr-al-din verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Sharif onderschept slim de pass. Sharif geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jamil met een snelle inworp. Makram geeft een lange en hoge pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latif Kalab 29%, Hummam Wahs 71%.
Latif Kalab - Hummam Wahs 3:0

58e minuut.
Makram haalt uit met een fantastische trap. Fakhr-al-din probeert naar een medespeler te passen. Makram kopt de bal weg. Hussain heeft problemen om de bal te vangen. Hussain draait met de bal, schiet en ... Paal!

83e minuut.
Daar is Chouchane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hussain is nu in balbezit. Chouchane onderschept slim de pass. Makram bereikt de bal nog maar net als eerste. Makram schiet op doel. Fakhr-al-din probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Fakhr-al-din trapt de bal weg van het doel. Fakhri is nu in balbezit. Fakhri probeert naar een medespeler te passen. Hussain is nu in balbezit. Hussain draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latif Kalab 39%, Hummam Wahs 61%.
Latif Kalab - Hummam Wahs 3:0