Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sihar Jamal Hummam Burtuqal
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Osama geeft een hoge lob. Atocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Atocha speelt de bal door. Ibn-Seif is nu in balbezit. Ibn-Seif draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bahri bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Ramhe met een harde bal richting middenveld. Atocha kopt de bal weg. Nabil rent richting de bal. Ibn-Seif verovert de bal door een tackle van achteren. Ibn-Seif draait met de bal, schiet en ... Ramhe bokst de bal weg. Abu Zeid probeert naar een medespeler te passen. Ramhe heeft problemen om de bal te vangen. Ibn-Seif is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sihar Jamal - Hummam Burtuqal 0:1

25e minuut.
Benarouche rent richting de bal. Nabil rent richting de bal. Benarouche verovert de bal door een tackle van achteren. Ibn-Seif is nu in balbezit. Ibn-Seif draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Abd-al-Wahab bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Wahab passt de bal in één keer door. Ibn-Seif is nu in balbezit. Ibn-Seif schiet op doel. Ramhe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sihar Jamal - Hummam Burtuqal 0:2

40e minuut.
Al Nedjari rent richting de bal. Ariffadillah maakt een afschuwelijke overtreding. Al Nedjari raakt geblesseerd tijdens het duel. Al Nedjari zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ibn-Seif rent richting de bal. Ibn-Seif schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sihar Jamal - Hummam Burtuqal 0:3

43e minuut.
Baha geeft een hoge lob. Nabil is nu in balbezit. Nabil probeert naar een medespeler te passen. Yahya rent richting de bal. Yahya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sihar Jamal 61%, Hummam Burtuqal 39%.
Sihar Jamal - Hummam Burtuqal 0:3

86e minuut.
Bahri bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Bahri met een snelle inworp. Benarouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Benarouche geeft een hoge lob. Ramhe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sihar Jamal 54%, Hummam Burtuqal 46%.
Sihar Jamal - Hummam Burtuqal 0:3