Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yamien Amira Latif Kalab
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Sukbuni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Belbajid de bal. Majdi speelt de bal door. Aby-Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. Aby-Hana geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Suleiman verovert de bal door een tackle van achteren. Suleiman probeert naar een medespeler te passen. Daar is El-Chamadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hussain is nu in balbezit. Hussain haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kaleel Hajjaji rent richting de bal. Kaleel Hajjaji geeft een hoge lob. Kamal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rajab bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajab schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Amin is nu in balbezit. Suleiman verovert de bal door een tackle van achteren. Makram bereikt de bal nog maar net als eerste. Makram haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yamien Amira - Latif Kalab 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yamien Amira 65%, Latif Kalab 35%.
Yamien Amira - Latif Kalab 0:1

74e minuut.
Amin met een sublieme pass. Amjad rent richting de bal. Amjad geeft een lange en hoge pass. Hussain rent richting de bal. Hussain schiet op doel. Figlis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Atif heeft problemen om de bal te vangen. Atif geeft de bal voor. Daar is Makram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hussain is nu in balbezit. Hussain draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yamien Amira 55%, Latif Kalab 45%.
Yamien Amira - Latif Kalab 0:1