Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hummam Wahs Sihar Alfa
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Fawzi geeft een hoge lob. Hammadou is nu in balbezit. Shukri rent richting de bal. Shukri draait met de bal, schiet en ... El-Chamadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hummam Wahs - Sihar Alfa 1:0

11e minuut.
Sa`id is nu in balbezit. Ya`qub rent richting de bal. Rafiq onderschept slim de pass. Al-Tizieriani onderschept slim de pass. Al-Tizieriani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Salkin kopt de bal weg. Benabdellah is nu in balbezit. Benabdellah geeft de bal voor. Ya`qub rent richting de bal. Ya`qub draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Sharif bereikt de bal nog maar net als eerste. Sa`id bereikt de bal nog maar net als eerste. Sa`id passt de bal in één keer door. Ya`qub rent richting de bal. Ya`qub draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hummam Wahs 56%, Sihar Alfa 44%.
Hummam Wahs - Sihar Alfa 1:0

49e minuut.
Benabdellah passt de bal met de wreef. Sa`id bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salkin. Salkin krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Benabdellah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sa`id is nu in balbezit. Sa`id geeft de bal voor. Ya`qub is nu in balbezit. Ya`qub draait met de bal, schiet en ... Fakhr-al-din probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Sa`id is nu in balbezit. Sa`id passt de bal met de wreef. Daar is Rafiq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ya`qub is nu in balbezit. Ya`qub draait met de bal, schiet en ... Fakhr-al-din probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hummam Wahs - Sihar Alfa 1:1

69e minuut.
Eudeline kopt de bal weg. Sa`id bereikt de bal nog maar net als eerste. Sa`id probeert naar een medespeler te passen. Ya`qub bereikt de bal nog maar net als eerste. Ya`qub draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hathazari met een sublieme pass. Wasim heeft problemen om de bal te vangen. Wasim passt de bal met de wreef. Shukri rent richting de bal. Shukri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Chouchane rent richting de bal. Eudeline rent richting de bal. Chouchane maakt een afschuwelijke overtreding. Chouchane krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hummam Wahs 57%, Sihar Alfa 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hummam Wahs - Sihar Alfa 1:1