Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sihar Jamal Sihar Alfa
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Hammadou heeft problemen om de bal te vangen. Al-Tizieriani rent richting de bal. Ariffadillah maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ariffadillah moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ariffadillah schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

8e minuut.
Abu Zeid geeft een hoge lob. Yahya is nu in balbezit. Al-Tizieriani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Al-Tizieriani krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Nabil bereikt de bal nog maar net als eerste. Sa`id rent richting de bal. Sa`id met een sublieme pass. Ya`qub rent richting de bal. Ya`qub schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
El Shazly met de inworp. Al-Tizieriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahya onderschept slim de pass. Yahya haalt uit met een fantastische trap. Ayub verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baha neemt de hoekschop. Daar is El Shazly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nabil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sihar Jamal 60%, Sihar Alfa 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sihar Jamal - Sihar Alfa 0:0

46e minuut.
Ya`qub is nu in balbezit. Al-Tizieriani is nu in balbezit. Al-Tizieriani met een sublieme pass. Yahya is nu in balbezit. Yahya schiet op doel. El-Chamadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Mido geeft een hoge lob. Boussaid rent richting de bal. Boussaid probeert naar een medespeler te passen. Mido heeft problemen om de bal te vangen. Yahya probeert naar een medespeler te passen. Paal!

75e minuut.
Eudeline kopt de bal weg. Sa`id bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusri speelt de bal door. Ya`qub bereikt de bal nog maar net als eerste. Ya`qub draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sihar Jamal 58%, Sihar Alfa 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sihar Jamal - Sihar Alfa 0:0