Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:31
  • Competitiewedstrijd: Botola Pro
  • Stadion: Teyara FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 5100
Teyara FC GREEN_BOYS_UNITED
Tactica Tactiek Pyramid
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.1 gemiddelde waardering 54.8
matig Schieten solide
matig Passen solide
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Kałuski is nu in balbezit. Enache verovert de bal door een tackle van achteren. Enache passt de bal zonder na te denken. Tazi is nu in balbezit. Tazi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Teyara FC - GREEN_BOYS_UNITED 0:1

14e minuut.
Kałuski met een sublieme pass. Mogiełka heeft problemen om de bal te vangen. Mogiełka probeert naar een medespeler te passen. Elkhalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Teyara FC - GREEN_BOYS_UNITED 0:2

15e minuut.
Ağabəyli geeft de bal voor. Abbas kopt de bal weg. Yusufi probeert de bal aan de voet te houden. Elkhalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Urvan met een harde bal richting middenveld. Daar is Ağabəyli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ağabəyli met een sublieme pass. Kałuski is nu in balbezit. Kałuski geeft een hoge lob. Urvan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Elkhalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Teyara FC - GREEN_BOYS_UNITED 0:3

26e minuut.
Inworp. Ağabəyli met de inworp. Enache is nu in balbezit. Kałuski onderschept slim de pass. Kałuski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Zagordi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bugajec komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teyara FC 57%, GREEN_BOYS_UNITED 43%.
Teyara FC - GREEN_BOYS_UNITED 0:3

51e minuut.
Hernesniemi kopt de bal weg. Ağabəyli probeert naar een medespeler te passen. Abbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbas geeft een hoge lob. Mogiełka geeft een hoge lob. Urvan bokst de bal weg.

63e minuut.
Inworp. Ağabəyli met een snelle inworp. Kałuski rent richting de bal. Kałuski geeft een lange en hoge pass. Tazi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Kałuski probeert naar een medespeler te passen. Tazi rent richting de bal. Tazi speelt de bal door. Elkhalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Teyara FC - GREEN_BOYS_UNITED 0:4

75e minuut.
Abbas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ağabəyli met een snelle inworp. Kałuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuski geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ağabəyli met een snelle inworp. Kałuski rent richting de bal. Kałuski geeft een lange en hoge pass. Elkhalfi krijgt zijn hoofd ertegen. Urvan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Teyara FC - GREEN_BOYS_UNITED 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teyara FC 66%, GREEN_BOYS_UNITED 34%.
Teyara FC - GREEN_BOYS_UNITED 0:5