Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Taroudant oOo.WAC.oOo
532 Tactiek winners
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 36.2
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen zwak
solide Verdedigen redelijk


3e minuut.
Töykkälä onderschept slim de pass. Hamdallah verovert de bal door een tackle van achteren. Hamdallah speelt de bal door. Hamdaoui is nu in balbezit. Hamdaoui draait met de bal, schiet en ... Hamidaoui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Taroudant - oOo.WAC.oOo 1:0

11e minuut.
Hamdaoui is nu in balbezit. Töykkälä onderschept slim de pass. Hamdallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdallah haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Töykkälä de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Töykkälä raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jaidi komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Ouhssine rent richting de bal. Ouhssine passt de bal zonder na te denken. Hamdaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdaoui haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Taroudant - oOo.WAC.oOo 2:0

22e minuut.
Chakir kopt de bal weg. El-Talhaoui kan de bal niet met de borst controleren. Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talhaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Hamdallah geeft een lange en hoge pass. Hamidaoui bokst de bal weg.

23e minuut.
El-Talhaoui kopt de bal weg. Hamdaoui rent richting de bal. Hamdaoui passt de bal in één keer door. El-Talhaoui rent richting de bal. El-Talhaoui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ouhssine probeert naar een medespeler te passen. Arciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdallah verovert de bal door een tackle van achteren. Hamdaoui rent richting de bal. Hamdaoui draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hamidaoui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Branco passt de bal zonder na te denken. Atanasov is nu in balbezit. Lahnichi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Atanasov raakt geblesseerd tijdens het duel. Atanasov neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Atanasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasov haalt uit met een fantastische trap. Sabri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Osmani probeert naar een medespeler te passen. Arciszewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hamdaoui. Hamdaoui krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Taroudant 45%, oOo.WAC.oOo 55%.
FC Taroudant - oOo.WAC.oOo 2:0

61e minuut.
Arciszewski is nu in balbezit. Hamdallah verovert de bal door een tackle van achteren. Hamdallah probeert naar een medespeler te passen. El-Talhaoui is nu in balbezit. El-Talhaoui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Shaloufa rent richting de bal. Shaloufa geeft de bal voor. Lenôtre is nu in balbezit. El-Talhaoui verovert de bal door een tackle van achteren. El-Talhaoui draait met de bal, schiet en ... Hamidaoui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Daar is Biecke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ouhssine probeert naar een medespeler te passen. Hamdallah probeert naar een medespeler te passen. El-Talhaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talhaoui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Taroudant - oOo.WAC.oOo 3:0

81e minuut.
Faraj met de inworp. Murzacu rent richting de bal. Osmani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Murzacu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Murzacu kan niet meer verder spelen. Ostrof komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Atanasov verovert de bal door een tackle van achteren. Osmani rent richting de bal. Met opzet legt Atanasov zijn tegenspeler op de grond. Atanasov krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Arciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciszewski geeft een hoge lob. Ouhssine met een sublieme pass. Klungelig pakt El-Talhaoui de bal. El-Talhaoui draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hamidaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Taroudant 36%, oOo.WAC.oOo 64%.
FC Taroudant - oOo.WAC.oOo 3:0