Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:31
  • Competitiewedstrijd: Botola Pro
  • Stadion: Oo.WAC.oO Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 3015
Oo.WAC.oO atlas2007
541 Tactiek maintien
38% Balbezit 62%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 34.8
slecht Schieten goed
slecht Passen zwak
matig Verdedigen zwak


4e minuut.
Ghalib passt de bal in één keer door. Fehim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajakaltio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fehim raakt geblesseerd tijdens het duel. Elkhalfi neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Jamali geeft een hoge lob. Inworp. Mares met een snelle inworp. Dziedzic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziedzic geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pasieka rent richting de bal. Elkhalfi onderschept slim de pass. Elkhalfi passt de bal in één keer door. Hishami bereikt de bal nog maar net als eerste. Hishami haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Oo.WAC.oO - atlas2007 0:1

16e minuut.
Roussi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elkhalfi geeft een hoge lob. Hishami rent richting de bal. Hishami schiet op doel. Fontora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ghalib zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elkhalfi is nu in balbezit. Elkhalfi passt de bal met de wreef. Daar is Hishami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hishami schiet op doel. Báez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Fehim bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussi is nu in balbezit. Roussi speelt de bal door. Elkhalfi is nu in balbezit. Elkhalfi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oo.WAC.oO 71%, atlas2007 29%.
Oo.WAC.oO - atlas2007 0:1

54e minuut.
Elkhalfi rent richting de bal. Elkhalfi passt de bal in één keer door. Fontora rent richting de bal. Hishami onderschept slim de pass. Hishami haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Elkhalfi geeft een lange en hoge pass. Roussi kopt de bal weg. Klungelig pakt Fehim de bal. Hishami rent richting de bal. Hishami haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oo.WAC.oO - atlas2007 0:2

83e minuut.
Roussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussi geeft een hoge lob. Daar is Elkhalfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hishami rent richting de bal. Hishami draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Elkhalfi passt de bal met de wreef. Hishami rent richting de bal. Hishami draait met de bal, schiet en ... Rajakaltio probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Oo.WAC.oO - atlas2007 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oo.WAC.oO 70%, atlas2007 30%.
Oo.WAC.oO - atlas2007 0:3