Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
oOo.WAC.oOo GREEN_BOYS_UNITED
winners Tactiek Pyramid
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 42.5
zwak Schieten solide
zwak Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


10e minuut.
Elkhalfi met de inworp. Biecke rent richting de bal. Ciortea verovert de bal door een tackle van achteren. Ciortea geeft de bal voor. Tazi krijgt zijn hoofd ertegen. Hamidaoui bokst de bal weg.

19e minuut.
Lenôtre geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elkhalfi met de inworp. Valverde is nu in balbezit. Valverde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
oOo.WAC.oOo - GREEN_BOYS_UNITED 0:1

37e minuut.
Branco kan de bal niet met de borst controleren. Hernesniemi is nu in balbezit. Branco begaat een overtreding. Branco krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oOo.WAC.oOo 75%, GREEN_BOYS_UNITED 25%.
oOo.WAC.oOo - GREEN_BOYS_UNITED 0:1

54e minuut.
Arciszewski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciortea met de inworp. Elkhalfi geeft een lange en hoge pass. Hamidaoui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
oOo.WAC.oOo - GREEN_BOYS_UNITED 0:2

58e minuut.
Ciortea speelt de bal door. Klungelig pakt Lenôtre de bal. Soygüven rent richting de bal. Soygüven schiet op doel. Hamidaoui probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Mezaroş met een sublieme pass. Valverde is nu in balbezit. Valverde passt de bal in één keer door. Tazi is nu in balbezit. Tazi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lenôtre is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
oOo.WAC.oOo - GREEN_BOYS_UNITED 0:3

86e minuut.
Lenôtre kopt de bal weg. Elkhalfi is nu in balbezit. Elkhalfi geeft de bal voor. Arciszewski rent richting de bal. Tazi verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oOo.WAC.oOo 81%, GREEN_BOYS_UNITED 19%.
oOo.WAC.oOo - GREEN_BOYS_UNITED 0:3