Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Taroudant Teyara FC
532 Tactiek Tactica
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 37.7
zeer goed Schieten goed
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


1e minuut.
Hoàng Khánh is nu in balbezit. El-Talhaoui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoàng Khánh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szwarczewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khánh schiet op doel. Sabri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Shaloufa heeft problemen om de bal te vangen. Majdi rent richting de bal. Majdi schiet op doel. Sabri bokst de bal weg.

2e minuut.
Hoàng Khánh rent richting de bal. Hoàng Khánh passt de bal met de wreef. Habib-Allah probeert naar een medespeler te passen. El-Talhaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talhaoui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Gardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardas speelt de bal door. Pokładowski heeft problemen om de bal te vangen. Pokładowski geeft een lange en hoge pass. Hoàng Khánh krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hoàng Khánh is nu in balbezit. Osmani onderschept slim de pass. Osmani probeert naar een medespeler te passen. Hamdaoui rent richting de bal. Hamdaoui draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Meuris kopt de bal weg. Hamdallah met een sublieme pass. Hamdaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdaoui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is El-Talhaoui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamdallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdallah met een sublieme pass. El-Talhaoui is nu in balbezit. El-Talhaoui draait met de bal, schiet en ... Urvan bokst de bal weg.

29e minuut.
Pokładowski is nu in balbezit. Pokładowski passt de bal zonder na te denken. Hoàng Khánh is nu in balbezit. Majdi is nu in balbezit. Majdi schiet op doel. Sabri bokst de bal weg. Chakir rent richting de bal. Hoàng Khánh verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Khánh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Taroudant - Teyara FC 0:1

37e minuut.
Hamdallah is nu in balbezit. Hamdallah passt de bal met de wreef. Abbas heeft problemen om de bal te vangen. El-Talhaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talhaoui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Szwarczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwarczewski passt de bal met de wreef. Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khánh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Taroudant - Teyara FC 0:2

41e minuut.
Hamdallah is nu in balbezit. Szwarczewski speelt de bal door. Hamdallah is nu in balbezit. Hamdaoui is nu in balbezit. Hamdaoui schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Taroudant 48%, Teyara FC 52%.
FC Taroudant - Teyara FC 0:2

49e minuut.
Enache is nu in balbezit. Enache passt de bal in één keer door. Daar is Hoàng Khánh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mięciel is nu in balbezit. Mięciel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Enache met een snelle inworp. Mięciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ouhssine krijgt een gele kaart. Mięciel raakt geblesseerd tijdens het duel. Hoàng Khánh kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Sabri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hoàng Khánh heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Khánh draait met de bal, schiet en ... Sabri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Chakir bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakir geeft de bal voor. Meuris bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talhaoui verovert de bal door een tackle van achteren. El-Talhaoui schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Lahnichi speelt de bal door. Shaloufa heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Khánh is nu in balbezit. Hoàng Khánh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Taroudant - Teyara FC 0:3

60e minuut.
Rashidi komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Rashidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardas begaat een overtreding. Rashidi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chakir zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Meuris bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rashidi. Rashidi krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Yusufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusufi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Habib-Allah met de inworp. Hamdallah geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mięciel is nu in balbezit. Ouhssine verovert de bal door een tackle van achteren. Ouhssine geeft een hoge lob. Pokładowski is nu in balbezit. Pokładowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Rashidi passt de bal in één keer door. Hamdallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdallah passt de bal zonder na te denken. El-Talhaoui is nu in balbezit. El-Talhaoui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Shaloufa geeft een hoge lob. Abbas kopt de bal weg. Szwarczewski rent richting de bal. Rashidi onderschept slim de pass. Rashidi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Chakir probeert naar een medespeler te passen. Rashidi heeft problemen om de bal te vangen. Rashidi passt de bal in één keer door. El-Talhaoui is nu in balbezit. El-Talhaoui haalt uit met een fantastische trap. Urvan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Taroudant 41%, Teyara FC 59%.
FC Taroudant - Teyara FC 0:3