Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 21:31
  • Competitiewedstrijd: Botola Pro
  • Stadion: Al Art Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3071
Al Art CLUB YOUSSOUFIA
523 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
25.5 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten average
poor Passen poor
average Verdedigen poor


5e minuut.
Gierczak speelt de bal door. Mahimar rent richting de bal. Mahimar met een sublieme pass. Gierczak rent richting de bal. Gierczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Krasiński rent richting de bal. Mustafawi is nu in balbezit. Mustafawi geeft de bal voor. Nisawi rent richting de bal. Nisawi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ramis is nu in balbezit. Benhalima onderschept slim de pass. Ramis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramis krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Krasiński is nu in balbezit. Krasiński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Farahi de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jomaoui zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Adıgözəl is nu in balbezit. Adıgözəl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Art - CLUB YOUSSOUFIA 1:0

16e minuut.
Jabiri onderschept slim de pass. Jabiri passt de bal in één keer door. Fadil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi verovert de bal door een tackle van achteren. Nisawi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Jabiri verovert de bal door een tackle van achteren. Jabiri passt de bal in één keer door. Fadil rent richting de bal. Benhalima rent richting de bal. Benhalima schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Daar is Rosenkvist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benhalima rent richting de bal. Benhalima passt de bal zonder na te denken. Nisawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Art - CLUB YOUSSOUFIA 1:1

35e minuut.
Zerrouki onderschept slim de pass. Zerrouki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Omari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mahimar geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Art - CLUB YOUSSOUFIA 2:1

37e minuut.
Adıgözəl bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahimar is nu in balbezit. Mahimar probeert naar een medespeler te passen. Adıgözəl bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıgözəl haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Abarhoun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Jomaoui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gierczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierczak passt de bal met de wreef. Adıgözəl rent richting de bal. Adıgözəl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Art - CLUB YOUSSOUFIA 3:1

41e minuut.
Benhalima is nu in balbezit. Nisawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalima rent richting de bal. Nisawi is nu in balbezit. Nisawi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Art 52%, CLUB YOUSSOUFIA 48%.
Al Art - CLUB YOUSSOUFIA 3:1

47e minuut.
Fadil geeft een hoge lob. Hadrioui kopt de bal weg. Rosenkvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Zerrouki rent richting de bal. Zerrouki geeft een hoge lob. Rosenkvist rent richting de bal. Nisawi verovert de bal door een tackle van achteren. Nisawi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Art 51%, CLUB YOUSSOUFIA 49%.
Al Art - CLUB YOUSSOUFIA 3:1