Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:31
  • Competitiewedstrijd: Botola Pro
  • Stadion: atlas2007 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 34586
atlas2007 GREEN_BOYS_UNITED
maintien Tactiek Pyramid
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
37.3 gemiddelde waardering 50.3
redelijk Schieten solide
matig Passen solide
redelijk Verdedigen goed


5e minuut.
Ağabəyli geeft een hoge lob. Giraldo is nu in balbezit. Barakat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barakat krijgt een gele kaart. Giraldo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mogiełka kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Mogiełka rent richting de bal. Mogiełka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Giraldo de bal. Giraldo draait met de bal, schiet en ... Rashidi kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Elkhalfi is nu in balbezit. Kałuski verovert de bal door een tackle van achteren. Ağabəyli speelt de bal door. Daar is Mogiełka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mogiełka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mogiełka maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Haddadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirancea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
atlas2007 - GREEN_BOYS_UNITED 0:1

21e minuut.
Inworp. Ağabəyli met de inworp. Topolewski is nu in balbezit. Topolewski geeft een lange en hoge pass. Mirancea maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Elkhalfi speelt de bal door. Klungelig pakt Ghalib de bal. Topolewski met een sublieme pass. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo haalt uit met een fantastische trap. Fadil bokst de bal weg. Mirancea bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
atlas2007 - GREEN_BOYS_UNITED 0:2

38e minuut.
Jamali probeert naar een medespeler te passen. Barakat geeft de bal voor. Mezaroş kopt de bal weg. Topolewski geeft een lange en hoge pass. Mogiełka krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atlas2007 73%, GREEN_BOYS_UNITED 27%.
atlas2007 - GREEN_BOYS_UNITED 0:2

59e minuut.
Elkhalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolewski onderschept slim de pass. Topolewski probeert naar een medespeler te passen. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ağabəyli probeert naar een medespeler te passen. Mogiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogiełka speelt de bal door. Mirancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirancea haalt uit met een fantastische trap. Fadil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Mirancea speelt de bal door. Giraldo rent richting de bal. Giraldo probeert naar een medespeler te passen. Mirancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirancea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
atlas2007 - GREEN_BOYS_UNITED 0:3

78e minuut.
Ağabəyli geeft een lange en hoge pass. Daar is Mogiełka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haddadi rent richting de bal. Mogiełka onderschept slim de pass. Mogiełka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Jamali probeert naar een medespeler te passen. Ağabəyli speelt de bal door. Mirancea heeft problemen om de bal te vangen. Mirancea draait met de bal, schiet en ... Rashidi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
atlas2007 - GREEN_BOYS_UNITED 0:4

88e minuut.
Elkhalfi heeft problemen om de bal te vangen. Elkhalfi met een sublieme pass. Mogiełka rent richting de bal. Mogiełka draait met de bal, schiet en ... Fadil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atlas2007 - GREEN_BOYS_UNITED 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atlas2007 65%, GREEN_BOYS_UNITED 35%.
atlas2007 - GREEN_BOYS_UNITED 0:5