Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:31
  • Competitiewedstrijd: Botola Pro
  • Stadion: Oo.WAC.oO Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4761
Oo.WAC.oO Teyara FC
541 Tactiek Tactica
48% Balbezit 52%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 33.9
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
redelijk Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Conejo is nu in balbezit. Majdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdi probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Khánh rent richting de bal. Hoàng Khánh schiet op doel. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Szwarczewski passt de bal zonder na te denken. Gardas rent richting de bal. Gardas geeft een lange en hoge pass. Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khánh draait met de bal, schiet en ... Báez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Grau heeft problemen om de bal te vangen. Szwarczewski is nu in balbezit. Szwarczewski probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khánh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Szwarczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwarczewski met een sublieme pass. Mięciel rent richting de bal. Mięciel geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hoàng Khánh de bal onder controle te krijgen. Báez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Pilip speelt de bal door. Domínguez Prieto is nu in balbezit. Szwarczewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szwarczewski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oo.WAC.oO 61%, Teyara FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Oo.WAC.oO - Teyara FC 0:0

53e minuut.
Majdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Conejo onderschept slim de pass. Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khánh schiet op doel. Majdi probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Doeltrap. Báez met een harde bal richting middenveld. Majdi kopt de bal weg. Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khánh draait met de bal, schiet en ... Báez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Majdi probeert de bal aan de voet te houden. Tellisaar kopt de bal weg. Daar is Grau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Khánh rent richting de bal. Hoàng Khánh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Grau geeft een hoge lob. Szwarczewski heeft problemen om de bal te vangen. Mares is nu in balbezit. Pokładowski rent richting de bal. Pokładowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Fontora kan de bal niet met de borst controleren. Mięciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięciel passt de bal in één keer door. Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khánh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Majdi heeft problemen om de bal te vangen. Tellisaar is nu in balbezit. Majdi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Majdi krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Majdi speelt de bal door. Rajakaltio heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Khánh rent richting de bal. Hoàng Khánh draait met de bal, schiet en ... Báez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache passt de bal met de wreef. Fontora is nu in balbezit. Mięciel onderschept slim de pass. Mięciel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Łachacz probeert naar een medespeler te passen. Pilip is nu in balbezit. Pilip passt de bal met de wreef. Mięciel rent richting de bal. Mięciel geeft een lange en hoge pass. Báez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Mięciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięciel onderschept slim de pass. Mięciel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oo.WAC.oO - Teyara FC 0:1

87e minuut.
Fontora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięciel onderschept slim de pass. Mięciel probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khánh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Klungelig pakt Łachacz de bal. Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache geeft een lange en hoge pass. Hoàng Khánh rent richting de bal. Hoàng Khánh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oo.WAC.oO - Teyara FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oo.WAC.oO 81%, Teyara FC 19%.
Oo.WAC.oO - Teyara FC 0:2