Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
oOo.WAC.oOo CODM MoHaMMeDiA
winners Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
13 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 17.8
goed Schieten slecht
zwak Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Faraj rent richting de bal. Faraj passt de bal zonder na te denken. Lahnichi rent richting de bal. Branco rent richting de bal. Branco schiet op doel. Khalid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
oOo.WAC.oOo - CODM MoHaMMeDiA 1:0

3e minuut.
Mansour bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasov onderschept slim de pass. Jaidi met een sublieme pass. Atanasov is nu in balbezit. Atanasov haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Branco rent richting de bal. Branco draait met de bal, schiet en ... Khalid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Mansour is nu in balbezit. Töykkälä verovert de bal door een tackle van achteren. Töykkälä geeft de bal voor. Atanasov rent richting de bal. Atanasov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Töykkälä verovert de bal door een tackle van achteren. Töykkälä met een sublieme pass. Zoião is nu in balbezit. Zoião geeft de bal voor. Atanasov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Tazi onderschept slim de pass. Tazi probeert naar een medespeler te passen. Töykkälä speelt de bal door. Atanasov is nu in balbezit. Atanasov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
oOo.WAC.oOo - CODM MoHaMMeDiA 2:0

40e minuut.
Lahnichi rent richting de bal. Branco verovert de bal door een tackle van achteren. Branco speelt de bal door. Atanasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
oOo.WAC.oOo - CODM MoHaMMeDiA 3:0

43e minuut.
Klungelig pakt Atanasov de bal. Faraj is nu in balbezit. Atanasov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Atanasov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oOo.WAC.oOo 31%, CODM MoHaMMeDiA 69%.
oOo.WAC.oOo - CODM MoHaMMeDiA 3:0

54e minuut.
Töykkälä geeft de bal voor. Lahnichi bereikt de bal nog maar net als eerste. Branco verovert de bal door een tackle van achteren. Branco haalt uit met een fantastische trap. Khalid werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Khalid niet meer kan verder spelen. Ben Barek komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Jaidi speelt de bal door. Töykkälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Töykkälä met een sublieme pass. Atanasov rent richting de bal. Atanasov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Töykkälä met een sublieme pass. Tazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazi geeft de bal voor. Branco rent richting de bal. Branco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Töykkälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Belakhdar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Töykkälä is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Belakhdar met een sublieme pass. Töykkälä met een snel genomen vrije trap. Paal!

89e minuut.
Töykkälä rent richting de bal. Töykkälä speelt de bal door. Atanasov rent richting de bal. Atanasov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
oOo.WAC.oOo - CODM MoHaMMeDiA 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oOo.WAC.oOo 27%, CODM MoHaMMeDiA 73%.
oOo.WAC.oOo - CODM MoHaMMeDiA 4:0