Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:31
  • Competitiewedstrijd: Botola Pro
  • Stadion: Al Art Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2980
Al Art Tubkal Eagles
523 Tactiek Atlas
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 31.5
weak Schieten poor
poor Passen average
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Otero kopt de bal weg. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłkarski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Musa raakt geblesseerd tijdens het duel. Plewnia neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Yajour bokst de bal weg. Yajour probeert naar een medespeler te passen. Tähti kopt de bal weg. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt Keller de bal. Adıgözəl rent richting de bal. Bartnik verovert de bal door een tackle van achteren. Bartnik geeft een hoge lob. Plewnia maakt een snoekduik en kopt de bal. Yajour bokst de bal weg.

40e minuut.
Omari met de inworp. Otero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gierczak. Gierczak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Art 58%, Tubkal Eagles 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Art - Tubkal Eagles 0:0

46e minuut.
Keller probeert naar een medespeler te passen. Plewnia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadil verovert de bal door een tackle van achteren. Huras onderschept slim de pass. Huras haalt uit met een fantastische trap. Yajour bokst de bal weg.

60e minuut.
Daar is Rosenkvist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musa rent richting de bal. Gierczak is nu in balbezit. Musa verovert de bal door een tackle van achteren. Musa schiet op doel. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Ramis rent richting de bal. Bartnik verovert de bal door een tackle van achteren. Bartnik geeft een lange en hoge pass. Plewnia is nu in balbezit. Plewnia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ramis met een sublieme pass. Bartnik rent richting de bal. Bartnik probeert naar een medespeler te passen. Musa rent richting de bal. Musa haalt uit met een fantastische trap. Yajour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

82e minuut.
Bartnik speelt de bal door. Huras bereikt de bal nog maar net als eerste. Huras passt de bal in één keer door. Musa rent richting de bal. Musa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Art 65%, Tubkal Eagles 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Art - Tubkal Eagles 0:0