Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raja CHaMKaRa Moghreb Club Athletic
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Alami onderschept slim de pass. Alami geeft een lange en hoge pass. Daar is Lkasoul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadimi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Seridila kopt de bal weg. Klungelig pakt Ramadan de bal. Mkadmi rent richting de bal. Nadimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadimi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ait Lahcen geeft de bal voor. Rafiqi is nu in balbezit. Met opzet legt Wahib zijn tegenspeler op de grond. Wahib krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Seridila rent richting de bal. Nafti onderschept slim de pass. Houmssi met een sublieme pass. Nasiri is nu in balbezit. Nasiri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja CHaMKaRa - Moghreb Club Athletic 1:0

21e minuut.
Jaidi trapt de bal weg. Zerrouki probeert naar een medespeler te passen. Lkasoul heeft problemen om de bal te vangen. Nadimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadimi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raja CHaMKaRa - Moghreb Club Athletic 1:1

23e minuut.
Zerrouki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alami zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mkadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkadmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raja CHaMKaRa - Moghreb Club Athletic 1:2

28e minuut.
Ibrahimi speelt de bal door. Nadimi rent richting de bal. Rafiqi rent richting de bal. Nadimi verovert de bal door een tackle van achteren. Nadimi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Boussaid kopt de bal weg. Lkasoul probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wahib. Wahib krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

35e minuut.
Lkasoul geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ibrahimi de bal onder controle te krijgen. Ghalib is nu in balbezit. Ghaouati verovert de bal door een tackle van achteren. Ghaouati geeft de bal voor. Paal!

43e minuut.
Nadimi passt de bal in één keer door. Nafti is nu in balbezit. Alami begaat een overtreding. Alami krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja CHaMKaRa 50%, Moghreb Club Athletic 50%.
Raja CHaMKaRa - Moghreb Club Athletic 1:2

61e minuut.
Ramadan is nu in balbezit. Ramadan passt de bal in één keer door. Sassi is nu in balbezit. Nadimi verovert de bal door een tackle van achteren. Nadimi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ibrahimi geeft een lange en hoge pass. Lkasoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadimi onderschept slim de pass. Nadimi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raja CHaMKaRa - Moghreb Club Athletic 1:3

75e minuut.
Lkasoul heeft problemen om de bal te vangen. Ibrahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrahimi geeft een hoge lob. Nadimi rent richting de bal. Nadimi draait met de bal, schiet en ... Zakri bokst de bal weg. Paal!

77e minuut.
Nadimi rent richting de bal. Nadimi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lkasoul de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alami geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Nadimi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja CHaMKaRa - Moghreb Club Athletic 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja CHaMKaRa 61%, Moghreb Club Athletic 39%.
Raja CHaMKaRa - Moghreb Club Athletic 1:4