Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawkab Safi WIDAD AC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Imanber speelt de bal door. Daar is Belbajid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khashab is nu in balbezit. Khashab schiet op doel. Na een snelle pass probeert Isami de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Askri geeft een lange en hoge pass. Thabet rent richting de bal. Hafidi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hafidi krijgt een gele kaart. Thabet raakt geblesseerd tijdens het duel. Thabet zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fikri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Imanber verovert de bal door een tackle van achteren. Imanber passt de bal in één keer door. Daar is Belbajid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khashab bereikt de bal nog maar net als eerste. Khashab schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawkab Safi - WIDAD AC 0:1

31e minuut.
Belbajid heeft problemen om de bal te vangen. Khashab bereikt de bal nog maar net als eerste. Khashab met een sublieme pass. Belbajid rent richting de bal. Belbajid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Imanber onderschept slim de pass. Imanber passt de bal zonder na te denken. Belbajid rent richting de bal. Khashab bereikt de bal nog maar net als eerste. Khashab haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawkab Safi 77%, WIDAD AC 23%.
Kawkab Safi - WIDAD AC 0:1

76e minuut.
Khashab probeert de bal aan de voet te houden. Belbajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitouni verovert de bal door een tackle van achteren. Khashab onderschept slim de pass. Khashab schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Assaidi de bal. Hafidi is nu in balbezit. Hafidi geeft de bal voor. Klungelig pakt El Bouhouni de bal. El Bouhouni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawkab Safi 55%, WIDAD AC 45%.
Kawkab Safi - WIDAD AC 0:1