Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raja De Fes Difaa De Safi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ramadan is nu in balbezit. Ramadan geeft een hoge lob. Inworp. Adoua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chouchane geeft een hoge lob. Mkadam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Bahja verovert de bal door een tackle van achteren. Bahja probeert naar een medespeler te passen. Farahi is nu in balbezit. Houmssi rent richting de bal. Houmssi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja De Fes - Difaa De Safi 1:0

20e minuut.
Drafat rent richting de bal. Jabiri verovert de bal door een tackle van achteren. Jabiri speelt de bal door. Houmssi is nu in balbezit. Houmssi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt Majadi de bal. Adoua is nu in balbezit. Majadi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Majadi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja De Fes 42%, Difaa De Safi 58%.
Raja De Fes - Difaa De Safi 1:0

67e minuut.
Fehim met een sublieme pass. Bahja is nu in balbezit. Bahja passt de bal zonder na te denken. Houmssi rent richting de bal. Houmssi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja De Fes - Difaa De Safi 2:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El-Akil met de inworp. Fehim geeft een lange en hoge pass. Adoua is nu in balbezit. Adoua geeft een hoge lob. Mkadam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja De Fes 46%, Difaa De Safi 54%.
Raja De Fes - Difaa De Safi 2:0