Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raja Union Sport Agadir Chabab Union Sport Agadir
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Jafari rent richting de bal. Ghalib tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jafari raakt geblesseerd tijdens het duel. Chedli met een snel genomen vrije trap. Daar is Yusufi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadji bereikt de bal nog maar net als eerste. Draiyf onderschept slim de pass. Draiyf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
El Makhloufi is nu in balbezit. Khatoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Seridila rent richting de bal. Khatoui verovert de bal door een tackle van achteren. Khatoui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raja Union Sport Agadir - Chabab Union Sport Agadir 0:1

32e minuut.
Hakimi rent richting de bal. Mahimar rent richting de bal. Mahimar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Seridila de bal. Seridila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mahimar rent richting de bal. Sarout rent richting de bal. Mahimar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mahimar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja Union Sport Agadir 58%, Chabab Union Sport Agadir 42%.
Raja Union Sport Agadir - Chabab Union Sport Agadir 0:1

61e minuut.
Hakimi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mansour komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Chiicha met een sublieme pass. Seridila bereikt de bal nog maar net als eerste. Seridila met een sublieme pass. Draiyf bereikt de bal nog maar net als eerste. Draiyf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mansour is nu in balbezit. Mansour speelt de bal door. Klungelig pakt Seridila de bal. El Makhloufi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Makhloufi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Mkadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkadam geeft een hoge lob. Klungelig pakt Haddadi de bal. Draiyf is nu in balbezit. Draiyf draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja Union Sport Agadir 46%, Chabab Union Sport Agadir 54%.
Raja Union Sport Agadir - Chabab Union Sport Agadir 0:1