Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIDAD AC SSC Gennarino 26
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Wahib is nu in balbezit. Assaidi rent richting de bal. Wahib begaat een overtreding. Wahib krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaid is nu in balbezit. Khalid rent richting de bal. Zaid onderschept slim de pass. Zaid schiet op doel. Nasri bokst de bal weg. Zaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Assaidi is nu in balbezit. Zaid verovert de bal door een tackle van achteren. Zaid speelt de bal door. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDAD AC - SSC Gennarino 26 0:1

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wahib neemt de hoekschop. Daar is Khalid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khalifa is nu in balbezit. Khalifa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDAD AC - SSC Gennarino 26 0:2

31e minuut.
Wahib probeert naar een medespeler te passen. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Imanber verovert de bal door een tackle van achteren. Zaid onderschept slim de pass. Zaid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Wahib rent richting de bal. Wahib passt de bal in één keer door. Thabet heeft problemen om de bal te vangen. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIDAD AC - SSC Gennarino 26 0:3

38e minuut.
El-Kasabi rent richting de bal. Thabet onderschept slim de pass. Thabet speelt de bal door. Belbajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbajid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDAD AC - SSC Gennarino 26 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIDAD AC 56%, SSC Gennarino 26 44%.
WIDAD AC - SSC Gennarino 26 1:3

46e minuut.
Khashab passt de bal in één keer door. Khalid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaid onderschept slim de pass. Zaid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIDAD AC 57%, SSC Gennarino 26 43%.
WIDAD AC - SSC Gennarino 26 1:3