Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Black Dragons Difaa De Safi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Draiyf heeft problemen om de bal te vangen. Bargdich verovert de bal door een tackle van achteren. Belbajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Najahi rent richting de bal. Najahi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Naji verovert de bal door een tackle van achteren. Naji met een sublieme pass. Elkhalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi schiet op doel. Kalali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Dragons - Difaa De Safi 0:1

21e minuut.
Sharif speelt de bal door. Najahi rent richting de bal. Bargdich rent richting de bal. Najahi is nu in balbezit. Najahi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kalali met een harde bal richting middenveld. Sharif is nu in balbezit. Sharif geeft een hoge lob. Elkhalfi krijgt zijn hoofd ertegen. Kalali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Sharif rent richting de bal. Sharif geeft een lange en hoge pass. Draiyf bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi onderschept slim de pass. Elkhalfi draait met de bal, schiet en ... Paal! Kalali maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Dragons - Difaa De Safi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Black Dragons 63%, Difaa De Safi 37%.
FC Black Dragons - Difaa De Safi 0:2

68e minuut.
Adoua geeft de bal voor. Inworp. Ghandouri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berrabeh is nu in balbezit. Berrabeh geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ghandouri speelt de bal door. Daar is Bargdich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Najahi is nu in balbezit. Bargdich is nu in balbezit. Bargdich schiet op doel. Bakri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Najahi is nu in balbezit. Naji bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharif bereikt de bal nog maar net als eerste. Najahi is nu in balbezit. Najahi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Black Dragons 43%, Difaa De Safi 57%.
FC Black Dragons - Difaa De Safi 0:2