Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raja CHaMKaRa WIDAD AC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Imanber speelt de bal door. Boussaid is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Sassi ... Strafschop! Boussaid is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Khashab neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Khashab onderschept slim de pass. Khashab passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lkasoul de bal. Belbajid is nu in balbezit. Belbajid haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Nafti rent richting de bal. Assaidi onderschept slim de pass. Assaidi met een sublieme pass. Nasiri rent richting de bal. Nasiri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Zwiwn geeft de bal voor. Daar is Assaidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nasiri rent richting de bal. Nasiri schiet op doel. Nasri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja CHaMKaRa - WIDAD AC 1:0

24e minuut.
Zwiwn is nu in balbezit. Abarhoun onderschept slim de pass. Abarhoun speelt de bal door. Nasiri rent richting de bal. Nasiri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Zwiwn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Houmssi is nu in balbezit. Houmssi geeft een hoge lob. Nasiri is nu in balbezit. Nasiri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Imanber bereikt de bal nog maar net als eerste. Imanber probeert naar een medespeler te passen. Zerrouki bereikt de bal nog maar net als eerste. Khashab onderschept slim de pass. Khashab schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja CHaMKaRa 62%, WIDAD AC 38%.
Raja CHaMKaRa - WIDAD AC 1:0

48e minuut.
Houmssi rent richting de bal. Nasiri rent richting de bal. Khalid onderschept slim de pass. Houmssi bereikt de bal nog maar net als eerste. Houmssi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Thabet rent richting de bal. Thabet geeft de bal voor. Lkasoul rent richting de bal. Khashab is nu in balbezit. Khashab haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Khalid geeft de bal voor. Belbajid is nu in balbezit. Rafiqi begaat een overtreding. Rafiqi krijgt een gele kaart. Belbajid raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Belbajid kan niet meer verder spelen. Hamzawi komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Klungelig pakt Lkasoul de bal. Khashab bereikt de bal nog maar net als eerste. Khashab passt de bal met de wreef. Hamzawi is nu in balbezit. Hamzawi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Lkasoul geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Askri met een snelle inworp. Khashab bereikt de bal nog maar net als eerste. Khashab geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nafti neemt de hoekschop. Nasiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasiri haalt uit met een fantastische trap. Nasri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Raja CHaMKaRa - WIDAD AC 2:0

90e minuut.
Khalid geeft een hoge lob. Rafiqi kopt de bal weg. Abarhoun rent richting de bal. Nasiri onderschept slim de pass. Nasiri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja CHaMKaRa 45%, WIDAD AC 55%.
Raja CHaMKaRa - WIDAD AC 2:0