Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSC Gennarino 26 Difaa De Safi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Khalifa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sharif begaat een overtreding. Khalifa raakt geblesseerd tijdens het duel. Drkawi komt bij de bal en schiet. Belbajid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Berrada speelt de bal door. El-Kasabi kopt de bal weg. Daar is Adoua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khalifa rent richting de bal. Khalifa draait met de bal, schiet en ... Paal!

13e minuut.
El-Kasabi passt de bal in één keer door. Belbajid rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khalifa. Belbajid raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

18e minuut.
Draiyf is nu in balbezit. Draiyf passt de bal zonder na te denken. Daar is Kalali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elkhalfi is nu in balbezit. Elkhalfi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Gennarino 26 - Difaa De Safi 0:1

22e minuut.
El-Talbi is nu in balbezit. Chouchane onderschept slim de pass. Chouchane met een sublieme pass. Elkhalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
El-Akil geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hadioud de bal. Elkhalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

30e minuut.
Inworp. Chouchane met de inworp. El-Talbi rent richting de bal. Hamdaoui onderschept slim de pass. Hamdaoui geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Belbajid met een harde bal richting middenveld. El-Kasabi kopt de bal weg. Zaid rent richting de bal. Zaid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
El-Kasabi onderschept slim de pass. Zaid is nu in balbezit. Zaid geeft een lange en hoge pass. Khalifa rent richting de bal. Khalifa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSC Gennarino 26 47%, Difaa De Safi 53%.
SSC Gennarino 26 - Difaa De Safi 0:1

54e minuut.
Bakri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt El-Kasabi de bal. El-Kasabi kopt de bal weg. Khalifa heeft problemen om de bal te vangen. Khalifa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Naji kopt de bal weg. Elkhalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi onderschept slim de pass. Hamdaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Hamdaoui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Gennarino 26 - Difaa De Safi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSC Gennarino 26 53%, Difaa De Safi 47%.
SSC Gennarino 26 - Difaa De Safi 0:2